Latinamerika

Så kom den endelig (på engelsk)!

Emir Saders bog fra 2009 om venstrefløjens udvikling i Latinamerika er vel nok den mest interessante og relevante bog om dette emne i mange år. Siden den spanske oversættelse udkom i midten af 2010 har det engelsk-læsende publikum ventet. Nu er muligheden for at stifte bekendtskab med bogen kommet – få fat på den!

Fra forlagets hjemmeside:

The new mole: Paths of the Latin American left.
by Emir Sader.

Emneord:

Besøg fra ungdomsdelegation fra en chilensk mapuche-organisation

En ungdomsdelegation fra en chilensk mapuche-organisation besøger Danmark til september 2012. Vil bl.a. have møder med SUF og Enhedslisten.

Mere information følger senere.

Emneord:

Nyt fra Latinamerikagruppen: Møde med Partido dos Trabalhadores, Det Brasilianske Arbejderparti, internationale sekretariat

Den 8. juli 2010 havde medlemmer af IU og Latinamerika-gruppen et møde med en repræsentant fra Partido dos Trabalhadores (PTs), Det Brasilianske Arbejderparti, internationale sekretariat, Maristela Monteiro Pereira. Besøget var en del af en rundtur til forskellige europæiske lande for at udvide PTs kontakter her i området (det andet medlem i rundturen var ledende medlem af det internationale sekretariat, Walter Pomar, der samtidig er ansvarlig for samarbejdet i Foro Sao Paulo) og var i Danmark koordineret af en herboende brasilianer.

Emneord: