Revolutioner i det 21. århundrede - hør oplæg fra dagen

D. 1. marts 2014 havde Enhedslisten inviteret Einar Már Guðmundsson, Mikkel Bolt og Eirik Vold til en debat om, hvad revolutioner er i dag. Hør og download oplæggene nedenfor.

--- Einar Már Guðmundsson ---
Islandsk forfatter og systemkritiker. Deltog under den såkaldte "kasserolle-revolution", der i 2009 væltede den siddende islandske regering. Taler under overskriften ''Den islandske revolution, krisen og politiske partiers rolle''. Læs oplægget: To revolutioner

--- Mikkel Bolt ---
Marxistisk politisk teoretiker og kunsthistoriker. Bogaktuel med udgivelsen "Krise til opstand - noter om det igangværende sammenbrud." Vil berette om parallellerne mellem '68-oprøret og den nuværende globale protestbevægelse, der er fulgt i kølvandet på finanskrisen. Læs oplægget: 12 teser

--- Eirik Vold ---
Norsk journalist og ekspert i den latinamerikanske venstrebølge. Er aktuel med bogen "Hugo Chavez - Revansjen" om den venezuelanske revolution og fænomenet Hugo Chavez. Læs oplægget: Hugo Chávez og den bolivarianske revolution